På rätt spår igen

Körde mitt första intervallpass på två månader idag. Fyfan vad jävla härligt. Syra, puls och högfrekvent andning, I have really missed you guys!

Nu är planen att fortsätta trappa upp träningen så bör jag snart börja känna mig stark igen och då tänkte jag knacka på hårdare och hårdare och hårdare…

I övrigt så spenderas helgen med plugg inför tentan i Ortopedi på tisdag. I pluggpauserna så städar jag lägenheten grundligt med såpa och hela köret. Ska ju hyra ut lägenheten från och med januari då jag och Elise äntligen drar mot Sydafrika. Så tanken är att jag ska hinna skrämma ut alla mössen tills dess..

Det börjar se bra ut här. En cykel i vardagsrummet är ju för övrigt varje inredares dröm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *