Paradise

Sjukdomen satt hårt i mig, men har sen några dagar skakat den av mig och ber till högre makter att det får vara slut på min kroppsliga misär nu. För faktum är att november går mot sitt slut och jag har inte kommit igång med vinterträningen på allvar än. Har egentligen hela hösten varit konstig och dålig till och från. Misären peakade förra veckan då jag svimmade i badrummet, lite som den här gången. Fast jag slapp vakna i en blodpöl. Det tackar jag för. Var dock bra läskigt ändå och mådde risigt nån dag efter med huvudvärk och lite illamående. Att skriva tenta 1h efter att man tuppat av på badrumsgolvet är ingenting jag vill göra om. Gick fint inbillar jag mig i alla fall, men jag var inte riktigt på topp så att säga. Borde nog se till att få min kropp undersökt, ska i alla fall göra ett arbets-EKG nu på torsdag.

Men som sagt så började min kropp återhämta sig lagom till Elise kom hit förra torsdagen. Självklart ville hon se världens finaste stad (enligt mitt tycke, hon hävdar bestämt att Bergen är finare med argument som jag faktiskt kan hålla med om som tillexempel: fjäll) så vi åkte till Bollnäs över helgen.

Innan vi åkte till Bollnäs så guidade jag runt i den lite mindre fina staden Uppsala

Var riktigt gött att kunna komma igång med träningen igen i hälsingeskogarna blev ett pass i Hertsjö. Såklart. Har lovordat Hertsjökartan här förr, men det kan jag liksom inte göra för mycket. Hittar alltid tillbaka till känslan av hur förbaskat kul orientering är när jag springer där. Hertsjö är Pure-OL.

Hertsjö

Träningen i Hertsjö

Självklart så gjorde vi ett besök på Bollnäs mainatraction Bolleberget som stod tryggt kvar där jag lämnade det sist. Ser fram emot jullovet då ska mjölksyran flöda där.

Bolletjärn

Innan vi åkte hem till Uppsala så blev det lite mer hälsinge-ol, den här gången i Glössbo med de uppfriskande väderförhållanden. 2-grader och regn, fyfan. Väl i Uppsala så bjöd jenten min på en fin lite försenad födelsedagsmiddag passade även på att lite försenat inviga min födelsedagspresent till mig själv. Nämligen en cykeltrainer så att jag kan träna på min racer även under vintern. Kommer bli många timmar på den de närmaste månaderna. Den första snön föll här igår också, det måste väl vara ett tecken på att det är dags för mig att komma in i vinterträningen på allvar. December kommer bli en bra månad.

Måste avsluta inlägget med ännu en låt från Coldplays nya album. Låten är bra, men musikvideon är helt underbar. Troligtvis den bästa musikvideon som gjorts.

En reaktion på ”Paradise

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *