Påsktävlingarna, ett steg mot form

Påskhelgen har spenderats i Norrköping med 4st tävlingar. Jag hade två orosmoment inför helgen dels om  min fot skulle hålla för löpning flera dagar i rad och dels om min långdragna sjukdom hade lämnat min kropp för gott. Till min stora glädje så funkade foten hela helgen och kroppen verkar ha återhämtat sig bra efter sjukdomen.

Tävlingarna var Stigtomtakavlen, Kolmårdsmedeln, Finspångsorienteringen (den tävlingen sprang jag vanlig H21 i lugnt tempo som träning för att ge foten en lugn dag) och Kolmårdskavlen. Jag gjorde verkligen inga topplopp i helgen, men utifrån min bakgrund med sjukdom och skada så var det ett klart steg i rätt riktning och mot riktigt bra form.  Jag kunde hålla högre nivå än jag väntat efter min långa tid med problem och ser nu fram emot att jobba mig tillbaka till där jag vill vara. Ska försöka vara smart i träningen och göra allt i min makt för att inte dra på mig någon ny skada eller sjukdom nu. Läs mer om tävlingarna och se kartor i mitt kartarkiv.

Jag på väg mot mål på Finspångsorienteringen, som vanligt lerig i ansiktet..

Nästa helg väntar fler tävlingar, Uppsala möte med natt, medel och lång. Hoppas på att ha tagit ännu ett steg tills dess!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *