Plastgips

Gipset har den senaste tiden känts lite stort och glappade lite vilket gjorde att jag fick ont i handleden och blev orolig att benet inte skulle läka. Ringde därför till Akademiska och fick en tid till omgipsning, det kändes riktigt bra att jag skulle bli av med den illaluktande klumpen som jag levt med de senaste 3 veckorna.

Läkaren jag träffade nu sa direkt att det är bättre med ett plastgips än ett vanligt gips för mig som tränar mycket. Tydligen verkar det bara finnas fördelar med plastgips. Frågan är vad den förra läkaren höll på med som inte ens nämnde att det fanns plastgips trots att jag berättade om min situation. Skönt att jag har fått ett nu i alla fall, nu är det bara att hoppas att benet läker som det ska med.

2013-12-11 16.31.47

I övrigt så vill min häl inte bli bra, kan dock köra på bra med träningen, men vågar inte springa alltför mycket. Idag fick mitt förra gips stå ut en sista svettattack då jag körde ett fina löpbandsintervaller med 15% lutning då det går bättre att springa uppför med min häl. Svettigt och bra pass! Fler sådana pass lär det bli med mitt nya fina plastgips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *