Portugal lägret avslutat

Då kan jag summera upp Rehns träningsläger i Portugal, tar med mig en hel del positiva saker, men tyvärr också en negativ. Det negativa är att mina benhinnor fortfarande krånglar avstod därför långdistansen igår. I lördags däremot fick jag med mig två fina kvitton på att jag är på rätt väg. Först medeldistansen där jag lyckades pressa mig själv riktigt hårt på den lättlöpta delen och kände att kroppen funkade som den skulle, tyvärr så blev det en liten miss som kostade mig segern, dock ändå ett bra lopp. Karta

På kvällen så var det sedan en något annorlunda nattsprint där jag fick på ett riktigt bra lopp och kunde plocka hem segern. Karta

Jag hade en hel del hjälp i det loppet från min nya samarbetspartner Starbroos. Med deras lampa som både är lätt och smidig samt i absolut högsta klass när det gäller ljusstyrka så blir nattorientering lite enklare att tackla. Ser fram emot att löpa Natt-SM i lampan framöver.

Springer nattsprint med Starbroos lampa Hunt

Nu framöver ligger fokus på att få ordning på benhinnorna till 100%, börjar bli lite orolig med tanke på att säsongen närmar sig mer och mer. Det gäller dock att ha lite tålamod för mig nu och inte stressa igång med för mycket löpning.

Jag är redo att göra ett tungt jobb med vattenlöpning i bassängen de närmsta veckorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *