Praktik i Falun

Spenderar sen 2-veckor tillbaka vardagarna i Falun där jag gör praktik på sjukhuset och bor på ett vandrarhem med två sköna klasskompissar.

Har hänt en del sen jag skrev här sist har bland annat varit i Karlskrona på NSM, från den helgen antar jag att det mesta går under sekretess, men kan nämna att jag kom 10:a på långdistansen vilket jag var mycket nöjd med.

Åkte i veckan på en förkylning som höll på att ta kål på mig och fick spendera 2-dagar liggandes i min vandrarhemsäng och kämpa mot feberns ondska.

Nu börjar jag må som en människa igen och är hemma i Uppsala där jag vilar upp mig och funderar över hur jag ska lägga upp den kommande träningssäsongen. Nästa vecka börjar min grundträning på allvar och då jävlar ska jag börja bli bra på riktigt. Ruggigt sugen på 2013. Förhoppningsvis kommer blogginläggen lite oftare i takt med att träningstimmarna trappas upp.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *