Quick Update

Oj, det var lite för länge sedan jag skrev någonting sist, så det får bli en liten quick update.
Skolan har slutat för det här året och nu kan sommaren få ta fart på allvar, men innan sommaren och alla sommarens chill days kunde ta vid, så väntade en resa till Finland för orienteringsvärldens största stafett Jukolan Viesti.
I Jukola kavlen är det ca 1400 lag med och 7 stycken i varje lag trots att skolan har slutat så lyckades jag efter lite snabbt räknande lista ut att det borde vara ca 9800 personer som springer, och det vill inte säga lite det.
För att dra ner alla leende läppar en gång för alla så hade väderguden bestämt sig för att det skulle regna konstant under hela tävlingen. För Rehns BK:s andra lag (mitt lag) så började tävlingen på bästa tänkbara sätt… NOOT… Då våran första sträcks löpares lampa slocknade till ettan.. kul, att vanka runt i den sotsvarta finska natten utan lampa..
Så vi hamnade efter direkt från start, men sedan så höll vi ihop det helt ok och vi slutade på en placering runt 220 villket är 50 platser bättre en i fjol så det får vi väll vara nöjda med.
Själv så gjorde jag ett stabilt lopp missade kanske 2-3 minuter, då det var mycket tekniskt krävande så får jag vara nöjd med det. Jag lyckades plocka ca 90 placeringar det är jag också mycket nöjd med.
Dagarna efter Jukola fram tills nu så har jag chillat nå grymt och det var välbehövligt känner jag. MEN! Precis när man har blivit uppvilad så kom gårdagens 2-0 förlust mot ryssland som ett knivhugg i hjärtat. Jag är så oerhört besviken på Sverige dom saknade all sorts engagemang och offrade sig ingenting för laget, det fanns i över huvudtaget ingen vilja hos spelarna och stackars Zlatan ett geni bland idioter.
Nu ska jag försöka dra ur kniven ur hjärtat, bryta ihop och komma igen.
Det finns väll ett liv efter EM också, idag så åker jag till Stockholms skärgård och Hästängsudd för att fira midsommar med släkten. Jag ska även försöka klämma in ett fint OL pass i stockholmsterräng. Det var allt klart slut.

En reaktion på ”Quick Update

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *