Redo för comeback

Första etappen på årets O-ringen är genomförd, höll mig till planen genom att springa fort första 15-minuterna sedan powerjogg. Lite missnöjd med att jag bommade till en av de två kontrollerna jag sprang fort till. Annars var det ok. Fick trots allt på en riktigt bra spurt. Karta

Första cafet har satts på prov här i Örebro också, Espresso House, riktigt rivigt Espresso. Precis som det ska vara. 3,5 bullar från min sida.

Då knät inte sa emot idag så är jag redo för comeback imorgon. Jag har inga direkta förväntningar på resultat då jag inser att jag efter ca 180-skadedagar ligger lite efter fysiskt. Men det skulle vara en stor seger för mig om jag kan komma i mål med ett knä som känns bra. Sen går jag självklart in för att göra ett riktigt bra lopp imorgon också, ska bli nå fruktansvärt roligt att få gå på för fullt ett helt OL-lopp. Det var ett tag sen.

Snart ljuder startpipen igen och jag får ge mig ut på min comeback. Som jag har längtat efter den dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *