Redo för orienteringens Tour de France

Börjar bli riktigt taggad inför O-ringen. Jag springer H21L efter att inte ha haft god nog ranking för att få springa H21E. Men det klagar jag inte särskilt mycket över. H21Lång är den hårdaste klassen av alla under O-ringen med 3-långdistanser, och 5-tävlingar på 6-dagar så är det nog det närmaste orienteringen kommer Tour de France.

Skrev tidigare att jag såg O-ringen mest som träning, men börjar trots det bli riktigt taggad att visa vad jag går för och hoppas kunna placera mig högt i H21L. På fredag åker vi från Bergen till Halmstad och då hoppas jag kroppen börjar närma sig storform.

Glömde skorna när vi var på Elises familjs Hytte så fick låna dessa rariteter. Överaskande sköna.
Bild från ett av många hårda pass med sikte mot O-ringen

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *