Rest mig igen

Senaste inläggets käftsmäll i form av en ny sjukdom blev kortvarig och jag kunde komma tillbaka i full träning ganska fort igen. Nu har jag rest mig på allvar och träningen flyter på bra igen. Vilket jag knappt vågar skriva då jag är rädd för att bli sjuk igen, verkar gå mycket sjukdomar nu. Dock dumt att gå och oroa sig för det, bättre att ta det om det kommer..  Gött är det i alla fall att ha fått tillbaka kontinuiteten i träningen igen. Trots mina sjukdomsproblem den här månaden så känns formen bra och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas hela vägen in mot säsongen som närmar sig med stormsteg.

Ett område som jag verkligen hoppas att jag har tagit ett kliv på är nattorienteringen som jag lagt mycket fokus på. Har fått med mig många högkvalitativa natt-ol pass och fler ska det bli innan säsongen drar igång!

Ikväll avverkades veckans obligatoriska nattpass som blev en kombination av vanlig orientering i Nåsten och ultrasprint på Kung Björns Hög. Perfekt onsdagskväll! Karta

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *