Så här ligger det till

Så här ligger det till; Jag testade knät under 25-mannahelgen med två korta banor i halvhård fart (finns i kartpärmen). Det funkade. Tänkte sedan skriva någonting här om det, men det gjorde jag som synes icke. För innan jag han märka att det verkade vara på väg åt rätt håll så fick jag ta emot en av årets alla välriktade pungsparkar, den här gången i form av en förkylning. Jag vek mig dubbel och åmade mig ett tag som sig bör när man får en smäll på ett olämpligt ställe. Dock bara tills jag hämtat andan och började då kurera mig själv. Så idag är jag redan frisk.

Nu har jag fått nog och börjat att utvärdera, det här träningsåret för att få gå vidare. Den korta versionen kan ni få redan nu;

Vilket jävla skit år, men jag kan ärligt säga att jag inte hade velat vara utan det. Det här året har format mig och lärt mig oerhört mycket om mig själv. Jag kämpade mig igenom det här året utan att äns fundera på att ge upp. Kunde jag göra det så klarar jag det mesta.

4 reaktioner på ”Så här ligger det till

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *