Så jävla less

Inledningen av förra veckan var toppen på alla sätt. Blev tre stycken högintensiva orienteringspass som gav mig fina kvitton. Fan jag kan ju bli riktigt bra tills säsongen drar igång om jag är på den här nivån när jag är nedtränad , tänkte jag.

På torsdagen var det sprintträning en träning som gav mig ännu ett bra kvitto och fylld av glädje för den stundande säsongen kom jag hem efter väl utfört verk. Glädjen blev kortvarig, när jag skulle gå till duschen så gjorde det satans ont från ena foten. Smärtan blev värre och värre under kvällen och lagom tills jag skulle gå och lägga mig kunde jag inte stå på foten.

Nu har det gått 4-dagar sen jag fick ont och jag kan fortfarande inte gå utan att halta på foten. Så jävla less. Orkar inte orda så mycket mer om det här blir ändå bara töntigt självömkande.

Försöker att sätta mig själv och mina krämpor i perspektiv och hålla huvudet högt. Jag kan i alla fall cykla på racern om jag byter ut tramporna till vanliga trampor. Detta gjorde jag igår, Uppsala bjöd på minus 2-grader och orkanvindar. Försökte att intala mig själv att jobba i motvind (både bildligt och bokstavligt) ger karaktär och kommer skänka sötma åt framtida segrar. Jag får se hur det går med det här och om säsongen verkligen kommer dra igång för mig om två veckor. Jag ger inte upp i alla fall.

 

5 reaktioner på ”Så jävla less

  1. Tycker om din vändning från negativ till positiv till slut! Många som kommer bra rustad ur alternativ träning! Se på Rickardsson bara! Olympisk mästare efter en katastrofal inledning på säsongen! Din tid kommer Göran!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *