Samarbeid mellom Göran Winblad og Birkebeinerrennet

Hei! Jag heter Göran Winblad og er en filmskaper og elit-orienterare. Jeg kommer fra Sverige, men bor i Norge siden några år tillbake. Jeg brinner for kondisjonsidrett og å fortelle historier/inspirere, og skape følelser gjennom film. Her under er ett samarbeidsforslag som jeg håper dere på Birken kan være interesert av: Jeg driver en YouTube kanal i mitt eget navn der jeg lager innhold fra trening og konkurranser. Jeg skulle gjerne jobba med dere og er sikker på att jeg kan erbjuda dere meget god eksponering/markedsføring til en relevant målgruppe!

Projektet:
Jeg har en bakgrund som langrennsløper, men sluttet når jeg var 15 for å satse på orienteringen. Etter en del skadeproblem som gjort att jeg ikke kunnet løpt så mye jeg velat så vil jeg nå prøve å gå ski renn igjen.
Her kommer dere in i bilden jeg har lust til å lage en ambitiøs film om min deltakelse i Birkebeinerrennet 2020 føre under og etter rennet. En inspirerende film, der deres kule renn framstills på en god måte. I filmen så kommer jeg fortella at Birken sponsrer filmen og snakke litt generellt om deres historiske renn.

Eksempel på tidligere filmer:
Her er en film jeg gjorde fra min samboers førsta Ultra marathon løp Romeriksåsen på langs:

Her er en film jeg lagde fra min deltakelse på verdens største orienteringsstafett Jukola tidligere i år:

For fler eksempel på filmer jeg har laget, se min YouTube kanal, og for filmer jeg laget til ulike kunder se portfolion på hjemmesiden for mitt produksjonsbolag GW Media.

Mina kanaler:
Min Youtube kanal: Under 2019 har kanalen fått 160 000 visningar på 15 filmer vilket gir ett snitt på 10 666 visninger/film. Målgruppen er sportintresserte folk framforallt intresserte av utholdenhetssport. Tror det er en veldigt relevant målgruppe for alla deres events. Her er alders og køns fordelningen:

Mitt Instagram konto: Jeg har og ett Instagram konto med 3966 følgere med liknande målgruppe som min YouTube kanal.

Så her er det jeg tilbyr dere:

  • En sponsrad film från mitt Birkebeinerrennet 2020 som publiceras på min YouTube kanal. Dere får såklart gjerne dele filmen i deres kanaler om så ønskes.
  • En sponsrad forberedelsefilm der jeg delar med meg om min trening infor Birkebeinerrennet som publiceras på min YouTube kanal.
  • Två sponsrade inlägg på min Instagram der jeg skriver om Birkebeinerrennet ett inför og ett etter.
  • En kort film med generelle klipp fra Birkebeinerrennet som ikke handler om meg 30s-1min lang der jeg betaler musikklicenser så dere fritt kan publicere det der dere önsker det.
  • Jag står før alle omkostninger runt rennet/filmen, med kameraman, musikklisenser, mina reiser/boendekostnader, profesjonell filmutrustning med mere.

Vad jeg vill ha i kompensation:

  • Jeg fakturerar 24 000 NOK eks. mva etter allt er levert.
  • Dere står for påmeldingsavgiften.

Takk for dere tok er tid til å se igenom mitt forslag, håper det virker interesant. Tror att dette projektet kunde gitt dere meget god eksponering og locka/inspirere nya deltakere. Det jeg har skrevet er bare ett forslag så hvis dere er interesert, men ser andre måter å utforma samarbeidet på så tar jeg gjerne emot andre ideer på hvordan samarbeidet kan utformes. Hvis vi gjenomfør det og båda parter er fornøyda så ser jeg for meg att jeg gjerne kunde prøvd liknande koncept på andra av deres event. Gleder meg til å høre fra dere!