Säsongen avslutad med flaggan i topp

Idag tog 2013 års säsong slut för mig. En säsong som inte riktigt bar med sig vad jag önskat med mycket strul. Glädjande har dock varit att jag lyckades hitta riktigt bra form nu under de sena hösttävlingar och fått till några riktigt bra lopp.

CAM00038

Idag var det dags för Oktoberracet utanför Enköping. Var riktigt taggad innan start och ville såklart avsluta säsongen med flaggan i topp och gjuta in lite självförtroende inför den stundande vinterträningen. Terrängen var inte särskilt inspirerande, föredrar banor som är lite mer utmanande. Det gällde dock att utföra sträckorna perfekt för att inte tappa tid och medeldistans tycker jag är roligt nästan i vilken terräng som helst. Kände mig stark under loppet, men det kändes inte riktigt som jag kunde löpa ut så jag var lite osäker över hur fort det gick. Orienteringen funkade riktigt bra inga kontrollmissar bara några sträckor som inte var helt hundra genomförda. Loppet räckte till seger vilket känns som en skön avslutning på säsongen. Karta, Resultat.

Nu närmar jag mig operationen den 4:e november och ska till veckan passa på att njuta av att kunna löpa då jag inte vet hur lång tid det tar innan jag kan göra det igen efter operationen.

Längtar grymt mycket tills operationen är överstökad och jag har återhämtat mig. Då börjar arbetet mot säsongen 2014, ser fram emot hård och bra träning under några månader.

En reaktion på ”Säsongen avslutad med flaggan i topp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *