Säsongen avslutad

Sista QR-analysen från tävingsäsongen 2009 är nu gjord. Säsongen är avslutad.

Natt-SM
Natt-SM gick helt enkelt inte vägen för mig, gick ungefär lika bra som antal timmar jag har tränat nattorientering med andra ord inge vidare. Då jag har varit skadad de två senaste vintrarna så försvinner Natt-OL vinterpassen, kände verkligen att jag inte behärskar det här under banan. Blev en 15:e plats. Roligast från kvällen var i alla fall att min roommate Jakob levererade och fick med sig en silverpeng!

Kommer aldrig in i det här loppet, har från början magont, börjar blöda näsblod till 2:an, går upp i fel sänka in mot tvåan och lägger bort 4min.. Med andra ord var det redan där game over. försöker jobba mig in i loppet sedan och springer bitvis okej, nästa stora bom kommer till 15:e på andra varvet. Tappar helt riktning efter en bit på sträckan och kämpar hela vägen för att läsa in mig. 3min försvinner där. Inte alls nöjd med min prestation i säsongens sista individuella tävling. Karta, Splits

Smålandskavlen
Blev uppflyttad i första laget då Dwojak fick en lårkaka på Natt-SM. Första laget som tillslut slutade på en 20:e plats vilket får ses som ett godkänt resultat. Jag slutade också på 20:e plats på min sträcka (3:e) 6.38 efter Löfås trots ett riktigt bra lopp. Är helt enkelt inte bättre än så just nu, men det ska jag ändra på i vinter. Skönt i alla fall att få avsluta säsongen med ett bra lopp!

Grymt nöjd med hur jag genomför den här sträckan en skön revansch från Natt-SM, fick stora delar av banan springa själv och fick kämpa med att hålla fart då benen var riktigt tunga. Tekniskt sätt så sköter jag mig riktigt bra och är lugn och metodisk hela tiden. Blir dock någon klant grej, men ingen större miss. Är som sagt riktigt nöjd med hur jag genomförde loppet. Karta, Splits

Att säsongen är slut innebär egentligen inte ett slut utan en början på träningssäsongen om 6 dagar kör jag.

2 reaktioner på ”Säsongen avslutad

  1. Lång säsong som tar slut nu, lite synd på natt-sm. Men gör inget. Skönt stort steg du har tagit, och fler steg ska tas!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *