Säsongens första seger!

Idag och igår har Söderhamn arrangerat Faxeträffen i Trönö, riktigt fina tävlingar i utmanande hälsingeterräng.

Igår var det långdistans, jag orienterade bra, men hade svårt att hitta rätt tempo. Slutade på 4:e plats distanserad med drygt 1min. Karta

Jag var riktigt taggad inför dagens medeldistans då jag anade att det var en bana som skulle passa mig med tuff och svår terräng. Fick på ett riktigt fint lopp, sjukt skön känsla att springa fram i ösregnet med full kontroll i den svåra terrängen. Det är för känslan jag hade under banan idag som jag lägger ner allt träningsjobb, när allt stämmer är orientering så förbaskat roligt. Härligt kvitto att det räckte till en ganska rejäl seger också! Karta

Bild från dagens terräng, foto: Sören Calleberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *