Semester i Bergen

Som jag skrev tidigare så fick jag semester efter tentan var inlämnad förra onsdagen. Något överraskande så kändes det som tentan gick okej. Saknade kanske lite spetskompetens då jag hoppade över natteninnanprovplugget, men det kan nog gå vägen ändå.

När jag klev ur tentasalen så var jag alltså fri från skolan fram tills den 16:e . Åkte till Bergen och jenten min och här kommer jag befinna mig fram tills den 15:e. Har haft några fina dagar här med bland annat fina fjällpass, vilket var välbehövligt. Av någon anledning så har hälen bestämt sig för att visa sig lite från sin goda sida. Får fortsatt vara lite försiktig med den, men sjukt skönt att kunna springa igen.

I början av ett fint Fjällpass
Under samma pass när jag kom upp i dimman och det hade gått från barmark till ganska mycket snö
Under ett härligt OL-pass

Under förmiddagen så har jag ägnat mig åt lite synfaring av kart. Har börjat att revidera en karta här och trots tuffa förhållanden så var det kul att rita karta igen. För tuffa förhållanden var det, 2-grader och ösregn. Fick i alla fall lite gjort innan jag blev för nedkyld och tog bussen hem. Nu har jag digitaliserat dagens jobb under täcket, det var lite mer angenämt arbete än att vara ute i skogen idag. Hoppas på sol imorgon. Fast det är nog inte så troligt. Men å andra sidan så blir man ju hård av det här vädret.

En reaktion på ”Semester i Bergen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *