Silva League Luleå

I helgen var det dags för en av de viktigaste tävlingarna under den här våren. Jag hade sedan länge siktat in mig på lördagens medeldistans. Då jag valt att avstå de tidigare deltävlingarna i Silva League så hade jag ingenting i totalen att göra, men ville få till ett riktigt bra lopp i bra lopp på medeln och visa vad jag går för. Sprinten valde jag att avstå och agerade istället hejaklack vilket var extra kul när Kristin kom 3:a och Jerker 2:a.

Det blev verkligen inget topplopp på medeldistansen, men trots det en riktigt fin placering då jag slutade på 8:e plats vilket var ett rejält nytt personbästa för mig på Silva League. Banan var extremt svår kanske den svåraste jag sprungit och det var väldigt många som missade där ute. Jag gjorde själv ett antal misstag, men är grymt nöjd med att jag inte gav upp utan jobbade mig tillbaka i orienteringen. Jag var i alla fall väldigt nöjd med placeringen även om det kändes som jag hade mer att ge (vilket nog de flesta kände). Cred till arrangörerna som bjöd på riktig orientering där tekniken blev avgörande. Karta

På söndagens långdistans jaktstart så fick jag 2,5min på masstarten tack vare mina poäng från lördagen. Efter en bom på 3:e kontrollen så var den luckan dock uppäten och min motivation inte på topp. Kämpade mig i alla fall runt, njöt av terrängen och fick ett bra träningspass.

Efter en fin helg väntade 90mil i bil från Luleå till Uppsala vilket inte var det roligaste kanske, men med gott sällskap så överlevde jag även det.

Filmade lite i helgen och klippte ihop en kort film:

För bästa kvalitet klicka på kugghjulet till höger och välj 1080pHD

 figge + gw

En reaktion på ”Silva League Luleå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *