Simmar motströms

Testade börja äta pollenallergimedicin under förra veckans kroppsliga misär. Kände mig bättre och bättre och bestämde mig för att åka till Stockholm och köra J-cupen där i lördags. Tyvärr så tog tabletterna slut på fredagen, kände mig dock ok innan start. Själva loppet kändes ungefär som hela den här våren har känts, bedrövligt. Agerade helt utan udd. Oerhört frustrerande när det känns som att handbromsen sitter i från start till mål.

På söndagen så sprang jag öppen vilket gick okej. Trots avsaknaden av bra idrottsliga prestationer under helgen så var det en riktigt rolig helg. Jag, Andreas och Figge bodde med OLGY vilket alltid är kul, framförallt då vädret tillät många soltimmar och grillkväll.

Väl hemma igår kväll så började jag återigen känna mig under isen, smått febrig grymt snorig. Halv död. I dag kom dock min syster med pollenallergimedicin kände mig lite bättre efter det och bestämde mig för att ta över kommandot av min kropp. Stack ut i naturen på ett långpass i bar över. Visst näsan rann och det kändes sådär, men det gick att springa i alla fall. Framförallt så var det sommarträningskänsla. Beutiful.

Blev även ett spontanpass nu på kvällen med löpning/bouldring ute i det fria.

Ska fortsätta käka tabletterna och hoppas att de hjälper. Min enda chans på att ta mig till Polen nu är att krossa på JVM-testerna. Då måste kroppen haka på tåget snart, jag har inte gett upp hoppet än. Jag kör ända in i kaklet trots att det känns som jag simmar motströms.

En reaktion på ”Simmar motströms

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *