Sista genrepet avklarat

Idag gjorde jag säsongspremiär på svensk mark. Lännasprinten var tävlingen, ville verkligen ha ett bra kvitto från den här tävlingen som för mig är sista genrepet innan säsongen drar igång på allvar.

Jag har tidigare i veckan kört mycket intervaller, då mest alternativa, men jag har även kunnat köra ett intervallpass löpandes. Första på ganska länge nu. Smärtfritt (smärta förknippad med mjölksyra eller blödande tå ej inräknat). Grymt gött. Börjar i grevens tid känna att jag har gjort mig kvitt benhinneskiten. Måste dock vara en strateg framöver och inte springa för mycket. Vara smart.

Var så euroforisk av att springa ett ordentligt intervallpass igen så att jag sprang tills strumpan färgades röd

Tillbaka till tävlingen. Fick jobba hela tiden för att hålla tempot, benen kändes sega. Fanns liksom ingen överväxel, detta troligtvis på grund av träningen tidigare i veckan. Samt att det nu bjöds på en bråtig skog med gott om vatten, lite skillnad mot de gräsmatteracerterränger jag har tävlat i tidigare i år. OL:en höll jag ihop ganska bra, dock utan något superflyt direkt. Kunde i alla fall lämna TC med ett bra kvitto på att jag ligger ganska bra i fas. Karta

Pustar ut lite nu och ser fram emot nästa helg då vinterträningen på allvar ska sättas på prov och säsongen börjar på riktigt. SM helg på Gottland med först natt sedan sprint. Har längtat på att få visa vad jag går för. Nu gäller det bara att hålla i hatten och göra någonting bra av det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *