Sjuk, men med blicken frammåt

Trots mina försök att förhindra det så sket det sig, jag blev sjuk. Men idag på sjuk dag nr 2 så känns det redan bättre och jag hoppas på att kunna träna imorgon. Jag börjar känna igen det här sjukdomsmönstret; sjuk två dagar sen kan jag träna. Det här är (om jag nu blir frisk) tredje sjukdomen i rad som går över så snabbt. Förut var jag jämt sjuk minst en vecka när jag väl blev sjuk, så min kropps nya sjukdomshantering måste jag säga att jag uppskattar.

Nu drar jag söderut för att fira midsommar med släkt i stockholmsskärgård där vi har ett sommarhus. Det bästa med det är att jag har en underbar karta bara 5min paddling från vårat hus och en nästan lika underbar 20min jogg från huset. Så nu ska stockholmsterräng tekniken slipas!

ladvik 1 001
Terrängen som väntar på mig i Stockholm

2 reaktioner på ”Sjuk, men med blicken frammåt

  1. Aldrig kul att vara sjuk. Krya på dig. Fin terräng i Ladvik, precis på detta kartklipp som vi hade ett bo på fjolårets DM-stafett. Fin tävling…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *