Sjuk

Det har varit en strulig vecka det här. Riktig skit vecka faktiskt. Började med att jag slog i knät i sargen under en alltför fysisk innebandyträning i måndags. Eller nej förresten. Lagsport kan inte bli för fysisk, det ska vara lite kamp annars kan det få vara. I alla fall så sprang jag in i sargen med knät. Jag vet, jag och mina knän. Det hela läkte dock ihop riktigt bra redan på onsdagen kunde jag springa igen. Lättnaden var stor över det då det var tänkt att jag skulle göra tävlingspremiär för det nya året imorgon i form av DM på 3000m. Kroppen ville dock inte det. För den ville tydligen bli sjuk. Så nu ligger jag här och missar 3000m som jag hade sätt fram emot ett bra tag. Undrar om den är nöjd nu. Kroppen alltså.

Någon gång ska jag lyckas springa den där tävlingen, ifjol var det vaderna som hade pajjat. Nästa år då gör jag ett försök igen. Första helgen 2012 ska jag springa 3000m DM. Om jag så ska behöva käka vitlök och stretcha vader tills dess.

En reaktion på ”Sjuk

  1. Är inte helt säkert på att du är sjuk. Det kan vara som så att du känner dig hotad av mig och därför väljer att inte ställa upp…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *