Sjukdomen har fått ge sig

Sjukdomen har i stort sätt gett sig mot grapefruit, örtte och solrosextrakt. Vilket innebär att det nu väntar ett återställningspass iform av lugn skidåkning i skogarna, mental rekration. Ska bli riktigt skönt att få ge sig ut i härligheten. Träningsabstinensen är enorm, ska dock använda huvudet och ta det lite piano, så trappar jag upp det hela till en anständig nivå så småningom.

Förra veckan köpte jag en digitalkamera. Vilket lät min uppfinnesrikedom få lite frihet igen, då jag kom på ett alternativt användningsområde för den. Byggde en headcam av en gammal pannlampsställning. Var tvungen att testa den under en sprintträning förra onsdan. Underhållningsvärdet på de här två kontrollerna är kanske inte det högsta. Ser dock fram emot när jag kan sätta på mig huvudkameran på ett barmarkspass i Hertsjö och rota runt lite i Tjuvbergssluttningen. Då ska ni få se vad Pure-OL är. Tillsvidare får ni hålla tillgodo med detta:

Hela kartan från passet hittas här.

En reaktion på ”Sjukdomen har fått ge sig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *