Sjukgymnast

Idag var min första dag som praktikant hos sjukgymnasterna på Bollnäs sjukhus, yrket verkar vara riktigt roligt faktiskt. Men om jag skulle bli sjukgymnast så skulle jag nog vilja inrikta mig på idrottsskador. Framförallt för att när en idrottare uppsöker en sjukgymnast så är personen motiverad och vill bli skadefri. Tro mig jag vet hur det är. För det är säkert inte alltid så roligt att försöka ge övningar till någon överviktig dam som man ändå vet inte kommer utföra dem.

Dagens träningspass ägde rum på Nordic Gym här i Bollnäs, där jag bland annat sprang i en kvart på löpband! En kvarts löpning utan smärta, ja vad kan man säga förutom att det var alldeles, alldeles underbart. Imorgon blir det 20minuter!

Förövrigt så kan jag konstatera att ha Bessemerloppet som rubrik på två inlägg i rad är nog det bästa jag har gjort för min besöksstatistik. Idag så har 31 personer googlat Bessemerloppet och hamnat här. Stackare. De letar troligtvis efter resultat, sen hamnar de här hos en junis orienterare, det måste vara en stor besvikelse för dessa människor. Jag lider med er. Eller kan det vara så att de hatiska människorna letade efter någon stackare som väggade på loppet för att skratta åt personens misär. I sådana fall så kan jag tänka mig att bjuda på det skrattet. Här titta på den, garva och muttra någonting i stil med ”vilken loser”, gör det!

En reaktion på ”Sjukgymnast

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *