Sjukgymnastbesök och Blekinge

Har fått träffa en sjukgymnast idag och rätt ut lite saker om mitt knä, känns bra. Nu vet jag vad jag behöver träna för att komma tillbaka till löpningen igen. Förhoppningsvis så kan jag springa i Frankrike på nästa veckas OLGY-läger, men det ska bli kul i vilket fall som helst. Kartpromenader är en underskattad träningsform enligt mig, men handen på hjärtat så skulle jag prisa gud om jag kunde springa i den berömda Clermont-Ferrand terrängen. Det blir inte så mycket mer PURE än Clermont-Ferrand.

J-cupspremiären är flyttad till Blekinge, någonting som jag är mycket glad över. Blekinge ligger mig väldigt varmt om hjärtat då jag har spenderat mycket tid där på somrarna i våran sommarstuga på ön Hasslö. Förutom att det är grymt fint i Blekinge så är det förbannat bra förutsättningar för orientering där också. Med barmark stora delen av året och fina kartor i bra kvalite. Martin Söderberg har idag varit och föreläst för oss om OL-Högskolan i Blekinge. Om sjukgymnast utbildningen hade funnits där så hade jag inte tvekat. Velar mycket om vad jag ska göra i framtiden utöver att satsa på orientering, lutar åt sjukgymnast utbildningen i Uppsala, men jag får se. Blekinge vore inte fel..

3 reaktioner på ”Sjukgymnastbesök och Blekinge

    1. Gurvas>> Sant att det finns riktigt bra förutsättningar för orientering i sthlm, men det känns lite för stort mig.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *