Sjuk(t) motiverad

Känns som jag har gått och balanserat hela hösten på gränsen till att bli sjuk. Eller så är det bara att jag är så jäkla nojjig över att bli sjuk så jag går och tror att jag ska bli det hela tiden. För det är ju inte särskilt kul att bli sjuk när man försöker bli bättre i en idrott. Som ni förstår. Nu har jag tillslut trillat dit i alla fall och sitter med halsont. Tror dock jag ska kunna driva sjukdomens onda andar ur mig snabbt med grapefrukt juice sömn och allmän inaktivitet.

Sittter och blir allmänt träningsmotiverad. Vilket är en av de få positiva sakerna med en förkylning. Det är som att träningsmotivationen kommer som en paketlösning tillsammans med virusen som härjar i min kropp. Med tanke på att min motivation för att börja träna stenhårt igen efter en lång säsong redan var hög så är den nu på topp.

Tanken är att jag ska bli jäkligt bra tills nästa år. Eller så mycket bättre som jag bara kan bli, ska försöka göra allt rätt. Vilket är en omöjlighet såklart, men med att försöka göra allt rätt så kommer man nog ganska långt. Funderar lite över vad mina mål blir tills nästa säsong, men har inte kommit fram till något konkret än. Får ta tag i det när säsongen på riktigt är över, för det är ju faktiskt Smålands kavlen kvar. Vilket kommer bli grymt skoj såklart.

Har bestämt mig för att ta ett uppehåll med studierna efter nyår i 3 månader för att åka ut på en resa som kommer bli grym med Elise. Sydafrika-Australien-Nya Zeeland, kommer nog bli helt sjukt kul och jag kommer kunna fokusera på träningen utan plugg som hänger över som ett dåligt samvete. Sen är det inte fel att kunna träna barmark med solen gassande, när det är slask väder i Sverige.

Imorgon åker jag till Norge och Elise för att spendera helgen där, förhoppningsvis har jag blivit frisk och kan njuta av fjällen, men blir nog en bra helg vilket som.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *