Skid-O DM och tentaplugg

I helgen var jag hemma i Bollnäs och tävlade i Skid-O DM i Alfta. Som vanligt de få gånger jag testat på Skid-O så gav det mersmak, en riktigt rolig sport med snabba beslut och snabba hastigheter. Jag lyckades plocka hem mina 2 första DM guld i skodorientering tätt följd av Henke Fröjd båda på medeln och lången.

Målstämpling på medeldistansen
Jag och Henke som blev 1:a och 2:a på både Medel-DM och Lång-DM

Efter helgen i Bollnäs så har det varit en vecka full av tentaångest/plugg. Har varit riktigt stressigt och när kursen dessutom har varit sjukt  dåligt administrerad och svårt att veta vad man ska plugga på så har det varit drygt. Men nu börjar jag känna att jag har lite grepp om det i alla fall och det är ju många timmar kvar tills tentan går av stapeln (09.00 imorgon) så kan nog gå bra.

Det har till och med varit så drygt att plugga att jag nästan glömt bort att jag och Elise flyger mot Sydafrika nästa onsdag. Försöker i alla fall påminna mig om det som extra motivation för att bli färdig med den här plugg-veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *