Skidcomeback!

I helgen har jag gjort skidcomeback efter att inte ha åkt skidor på två år på grund av min handledsoperation. Tävla på skidor var det ännu längre sedan jag gjorde.. Med detta som grund så var inte skidformen optimal inför de två skidtävlingar jag skulle köra den här helgen. Detta brydde jag mig dock inte så mycket om för bättre alternativträning än skidåkning finns enligt mig inte, att dessutom tävla gör att man lyckas ta ut det där lilla extra och få ännu bättre träning. När min fot fortfarande inte är helt återställd så blev det perfekt träning för mig.

Bild från när jag hade min topp som skidåkare och vann Svegskidan i H10.

I lördags var det skate-sprintstafett i Hudiksvall, något som Henrik övertalade mig att vara med på. Det var riktigt kul och mjölksyran var total på de två gånger 1000m vi åkte var. Vi slutade trea av de tre lag som var med i H21, men vad gör det när vi fick grym träning!

Idag arrangerade RBK en skidtävling i klassisk stil på våra nya konstsnö spår. Målet var att ta ut allt jag hade och inte komma sist, vilket jag klarade, blev 16:e av 23 och bästa Rehnare vilket jag var mycket nöjd med. Det var grymt kul att tävla på skidor igen i alla fall och gav verkligen mersmak, som sagt bättre alternativträning är svår att få!

Bild från dagens lopp

 

 

En reaktion på ”Skidcomeback!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *