Skol-SM – en skön revansch

Jag fick min revansch från Lång-SM i och med dagens Skol-SM i långdistans då jag lyckades berga silvret efter ett mycket bra lopp. Så sjukt skönt att jag har fått tillbaka mitt självförtroende på långdistans. Lång-SM var bara en tillfällighet. På sprinten fick jag inte samma sköna revansch, men är heller inte missnöjd med mitt lopp där. Slutade 9:a, jag är ännu inte tillräckligt bra på sprint helt enkelt.

Sprinten
Det var kallt och blött lyckades dock få upp värmen innan start, och kom in i loppet okej. Flöt på okej fram till 7:an där jag gjorde en stor klant grej. Från 12:an och in sprang jag riktigt bra. Varken nöjd eller missnöjd. Slutade 9:a. Karta, Splits

Lången
Grymt avslappnad innan start fokuserade bara på att hålla värmen i regnet, fick en grym start till ettan brukar inte öppna så snabbt som jag gjorde. Fick även långsträckan till 2:an bra och hade bra flyt. Bra 3:an och 4:an. Sedan slarvar jag med riktningen ut från 4:an, tar det sedan väldigt lugnt in mot 5:an och får den bra, jag lät orienteringen ta den tid den behövde. Springer sedan riktigt bra och försöker hålla farten uppe. Till 9:an kommer min enda riktiga bom där jag tror jag lägger bort minst 30 sek dock grymt bra bombeteende och blev inte ett dugg stressad av det, inne i flytet igen direkt till 10:an. I stigningen upp mot 11:an gör jag en Lance (drar ner kragen och pumpar på). Är i ledningen vid 11:an, men därifrån och in är benen tunga, håller dock ihop orienteringen riktigt bra. Kommer in som 2:a och slutar 2:a efter ett grymt bra lopp och en sjukt skön revansch för Lång-SM. Karta, Splits

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *