Skolstart, Gunder Hägg och VM

Har inkvarterat i Uppsala och börjar imorgon min utbildning till sjukgymnast. Känns lite nervöst, men ser samtidigt fram emot att börja utbildningen. Så får jag se om jag blir sjukgymnast någon gång.

Har hunnit med att träna lite här i Uppsala, har bland annat letat upp fina vägar som lämpar sig för cykel. Har varit ute på de vägarna i regnet och känt hur sommaren går till höst.

Idag blev det även ett löppass som genomfördes i en Gunder Hägg – anda. Det vill säga runt 6-7km hård löpning på småstigar utan uppvärmning och utan nedjogg. Sprang med min bror som håller på att genomföra något slags experiment där han ska träna likt Gunder Häggs träningsdagbok och se hur bra löpare han blir. Mer om Gunder Hägg och min brors experiment kan läsas på hans blogg ”Mitt liv som Gunder Hägg”.

Måste skriva några rader om VM som har avgjorts den här veckan. Många timmar har jag följt livesändningarna vilket har boostat min motivation nå grymt. Riktigt kul att Sverige gör ett helt fantastiskt VM, där jag glädjs extra mycket åt Olles framfart på lången och stafetten. Grymt kul också att min klubbkompis Jonas fick sitt internationella genombrott genom 5:e platsen på VM-medeln. Sen tycker jag såklart synd om Jerker som tyvärr stämplade fel efter att ännu en gång visat att han är en av världens bästa sprinter. Fler VM kommer och jag övertygad om att Jerker kommer få revansch.

Terrängen som VM avgjordes i såg i alla fall helt fantastisk ut. Ja, det spritter i benen. Måste orientera där någon gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *