Snart 25-manna

Lokala Nätverks provet gick sådär, vet en sak jag hade fel på. Förhoppningsvis ingenting mer. Skitsamma nu kan jag lägga det bakom mig i alla fall och blicka framåt. Framåt mot 25-manna och 25-mannakorten som avgörs i helgen. Avresa snart, boendet är som alltid Hotell Hästängsudd, det vill säga vårat sommarhus i Stockholms skärgård. Om jag ska vara ärlig så kisar jag när jag säger att jag bara blickar fram emot en rolig 25-mannahelg. Om jag öppnar ögonen helt så ser jag även en tung matte helg, Matte E prov på måndag. Är inte helt i fas, finns en hel del att göra. Så plugg och OL i Stockholm är vad jag har att se fram emot i helgen.

DSC00078
Boendet till helgen, Hästängsudd i Stockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *