Snart dags för 10-Mila!

Då var det snart dags för vårens höjdpunkt 10-Mila. Jag har blivit tilldelad 5:e sträckan som är en 11,6km lång nattsträcka. En sträcka som borde passa mig bra trots att jag kunde önska att formen var lite bättre, men tycker det har känts bättre och bättre sen min långa sjukdom och fotskadan så jag tror och hoppas att jag kan göra ett riktigt bra lopp. Vi har kanske inte riktigt lika bra lag på pappret om man jämför med tidigare år då vi tappat några löpare, men om alla presterar på topp så tror jag dock det kan bli riktigt bra!

Hela laget ser ut såhär:

  1. Justas Misiunas
  2. Fredrik Ingelsson
  3. Raivo Kivlenkis
  4. Jacek Morawski
  5. Göran Winblad
  6. Jesper Lysell
  7. Olov Ericson
  8. Jonas Vytautas Gvildys
  9. Jerker Lysell
  10. Andreas Calleberg

Senaste veckan har jag fått laddat bra med bland annat ett riktigt fint OL-intervall pass i Hertjsö med Albin som var på besök. Karta

Här uppe var målet på tredje intervallen i Hertsjö. Sämre platser att pusta ut på kan man ju ha..
Här uppe var målet på tredje intervallen i Hertsjö. Sämre platser att pusta ut på kan man ju ha..

Idag har jag sprungit ett riktigt fint flytpass i Lunsen där formen kändes lovande och jag fick med mig en bra känsla in mot 10-Mila. Karta

Nu ska jag snart åka tillbaka till Bollnäs för sista dagen av praktik imorgon, ska bli skönt att få komma tillbaka till Uppsala och Elise. Ser också fram emot att få mer tid till träning framöver då plugget i skolan innehåller fler luckor än praktiken, det är svårt att få till två pass om dagen när man är på jobb från 8-16.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *