Snart dags för O-ringen i Eksjö

Hoppade över löpningen idag, testade cykla istället kunde trycka på riktigt bra utan att bli spyfärdig. Förhoppningsvis är jag frisk. Tur är väl det då det är avfärd klockan 9 imorgon till Eksjö för mig.

Jag ser verkligen fram emot årets O-ringen, trots det lila avbräcket i träningen som jag har haft de senaste dagarna så tror och hoppas jag att formen kan vara hyfsad. Målet är att genomföra femlopp som jag kan känna mig nöjd med, lyckas jag med det målet tror jag att jag kan sluta riktigt högt upp i resultatlistan.

Efter O-ringen är det Sprint-SM och efter det Ultralång-SM så med andra ord nu är det slut på tramset, nu är det inte träning längre, nu är det ”the real deal” and I like it.

Får se om jag lyckas rapportera någonting från Eksjö.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *