Snart dags för mitt första 10-mila

Cirkus 02.30 natten till söndan kommer jag ge mig ut på mitt första 10-mila. Rehn har ett lag som är bättre än på länge och vi siktar på en topp 15 placering.

Som jag skrev tidigare så är det sträcka 5 som gäller för mig. Jag måste i ärlighetens namn erkänna att jag inte känner mig så förberedd på natt-ol som jag skulle vilja göra. Men jag är inte orolig, så länge jag litar på min orientering så kommer det gå bra. För att slipa lite på natt-tekniken så cyklade jag ut till Stensätra kartan här i Sandviken i söndags. Tekniken fungerade bra de misstag jag gjorde hade inte hänt med kontroller utsatta och på 10-mila kommer det vara tydliga kontroller. Karta

Nä, jag är fruktansvärt taggad inför 10-mila. Det vore fruktansvärt häftigt om långanatten räven Jeppe kunde växla ut mig i täten.

Rehns laguppställning:
1. Pelle Engstrand
2. Jerker Lysell
3. Patrik Blom
4. Jesper Lysell
5. Göran Winblad
6. Jan Benes
7. Eduard Smehlik
8. Arturs Paulins
9. Jan Palas
10. Wojciech Dwojak

3515898684658
10-milas reklambild

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *