Snart Pre-camp Sundsvall

Imorgon klockan 8 åker jag till Sundsvall för att göra sista finslipningen av tekniken innan J-cuperna där nästa helg. Som uppladdning så lägger jag lite banhypoteser på gamla kartan och analyserar hur man löser sträckorna bäst. Väldigt nördigt och väldigt roligt.

Del av banhypotes sundsvall
Del av banhypotes, långdistansen.

Efter att ha anlänt till Bollnäs idag så stack jag ut och joggade. Nu börjar formtoppningsträningen ge effekt, benen kändes helt otroligt lätta under joggingturen. Så att benen kommer vara grymma i Sundsvall det tvivlar jag inte på, nu gäller det bara att få igång tekniken. Vilket får bli mitt mål med den här helgen.

En reaktion på ”Snart Pre-camp Sundsvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *