So far in Spain

Vi har lyckats snappa upp ett ganska opålitligt trådlöst internet här i Spanien. Så nu ligger jag här i en säng i ett litet samhälle bredvid Barbate och försöker hinna skriva ett inlägg innan internet kapitulerar, vi får se hur det går.

I helgen bodde vi i Ronda och sprang tävlingar där, gick riktigt uselt för mig på medeln, då jag inte riktigt var beredd på att gå ut och kriga i en spansk djungel av taggbuskar. Sprinten på kvällen var kul, men jag fick inte med mig så positiva minnen från den då jag blev totalt fälld av en arrangörsmiss där en port var stängd som var öppen på kartan, tappade ljusår på det. Att stå och försöka förklara för en spanjor att det inte får gå till så här helt blodig i ansiktet (ja mina näsblod problem fortsätter) var i och för sig en upplevelse i sig. Till lången hade jag förberätt mig mentalt på att kriga i taggbuskarna och jag lyckades bemästra den tuffa och roliga terrängen riktigt bra. Nästan perfekt tekniskt, men fysiskt har jag en bit kvar till formtoppen.

Sedan har vi alltså åkt till kusten och Barbate och avverkat en hel del fina träningar här. Här skulle jag kunna stanna ett tag.. Vi har självklart hunnit med att steka lite på stranden i strålande sol och jag har tagit årets första dopp i havet. Hur har ni det hemma då, snökaos?

Kartor då? Ni kommer drunkna i mina kartor när jag kommer hem, tro mig.

Ronda, en sjukt häftig stad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *