Starten på 2012

Lackar ur lite på min kropp som vägrar funka. Har vilat några dagar på grund av sjukdom. Får febertendenser vad jag än gör. Fick nog idag och satte mig på trainern igen. Passet kändes ok, kanske på grund av de här tonerna:

Klockren musik som hjälpte benen att trampa

Tyvärr så återkom feberkänslor efter passet. Frustration. Vill ju träna stenhårt nu. Vill ju bli grym tills nästa år.

Jag får i alla fall mer tid att plugga inför fysiologitentan på onsdag vilket är välbehövligt. Sen kan jag ju i alla fall inte springa då hälen är tillbaka på ruta 1. Ingen toppenstart på 2012 med andra ord. Nu kan det bara bli bättre. Det kommer det nog bli också då jag sticker till Norge och Elise den 5:e då jag får försenat jullov efter den här tentan.

En reaktion på ”Starten på 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *