Stigtomta och Jönköping

I torsdags så gick första halvan av Stigtomtakavlen av stapeln. Jag sprang 3:e sträckan i vårat mycket vassa förstalag. Jeppe växlade ut mig i ledning med 17-lag precis bakom. Jag kände mig riktigt jagad ut mot startpunkten, men kunde samla mig och orientera bra. Fick slita riktigt tungt för att hänga med i täten. Lyckades i alla fall slita mig med hyfsat och sprang i mål på en 5:e plats 27sek efter. Killarna på dagsträckorna skötte sig riktigt bra de med och vi slutade tillslut på en 5:e plats, vilket får ses som klart godkänt då motståndet var ganska hårt.

Efter Stigtomta så såg jag fram emot de två J-cups tävlingarna i Jönköping, tyvärr så gick det verkligen inte som jag hade tänkt mig. På söndagens långdistans så kände jag redan till startpunkten att det skulle bli riktigt jobbigt. Benen funkade helt enkelt inte, fick slita för att ta mig runt. Gårdagens medeldistans blev en lika stor besvikelse den med, benen var nästan lika risiga som på lången. Det i kombination med att jag slog i knät och bommade rejält direkt efter det, gjorde att det blev ett riktigt uselt lopp.

Åkte från Jönköping med en hel del rivsår och ett stukat självförtroende.

Är nu i Stockholms skärgård på 10-Mila-läger med RBK, ska försöka hitta glädjen med orienteringen här och förhoppningsvis även formen till helgens 10-Mila.

2 reaktioner på ”Stigtomta och Jönköping

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *