Summering av januari

Januari blev en riktigt bra träningsmånad för mig. Jag kunde inte springa fullt så mycket som jag vill på grund av min häl som inte vill bli helt 100% bra. Annars så har allt gått enligt plan och jag har kört många orienteringspass med hög kvalité på. Känns verkligen som att jag blir starkare och starkare och motivationen att fortsätta träna på hårt är stor.

Total träningsmängd: 50h och 42min

  • Orientering: 14h
  • Löpning: 10h
  • Cykling: 16h
  • Styrka: 7h
  • Vattenlöpning: 4h

Februari började på bästa möjliga sätt genom ett hårt och bra OL-intervallpass i Lunsen under gårdagen efterföljt av en trevlig ”Charter-fest” hos Albin, Simon och Oscar.

Utsnitt från gårdagens fina träning i Lunsen klicka på kartan för att se hela banan med kommentar.
Utsnitt från gårdagens fina träning i Lunsen klicka på kartan för att se hela banan med kommentar.

Nu väntar några dagar med lite lugnare träning innan jag drar igång med hårdträningen igen, i februari planerar jag att köra lite högre intensitet i träningen och lite mindre mängd.

Imorgon har jag planerat in min första hel-vilodag på 32-dagar. Kan nog kroppen behöva, om inte annat så behöver jag tid att lägga på skolan som för tillfället är väldigt rolig, men också väldigt tidskrävande.

En reaktion på ”Summering av januari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *