Sundsvalls J-cuperna dag 1

Dag ett av Sundsvalls J-cuperna gick av stapeln igår, jag slutade på en 26:e plats i H20 klassen vilket ledde till en 7:e plats i H18 J-cupen. Jag kan inte annat än vara nöjd med det då det är min bästa placering i J-cupen hitintills.  Jag gjorde inga stora misstag och tog för det mesta de bästa vägvalen. Jag tappade mest tid till 5:e kontrollen där jag tog det något långsammare högervägvalet. Jag tror dock inte att jag fick ut hela min löpkapacitet då jag kände mig väldigt pigg efter målgång. Karta

Min klubbkompis Jerker ”Stjärnan” Lysell visade i alla fall vem som dominerar på sprint och tog hem det hela. Idag är det chill dag för oss juniorer, då nästa j-cup är först imorgon. Idag blir det nog en öppen bana att jogga runt på för mig, men imorgon är det the real shit igen och då jävlar är man på hugget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *