Tar farväl av en underbar tid

I fredags tog jag studenten och avsked av staden Sandviken och det livet jag levt där de senaste tre åren. Det var väldigt vemodigt att i spöregnet lämna Tallbacksvägen. När jag tittade ut genom fönstret på vägen ut ur Sandviken var det som en film spelades upp framför mina ögon jag har minnen från varende ställe i den där staden. Mestadels underbara minnen, för jag har haft så jävla roligt där. Tack alla inblandande som har förgyllt min tid på världens bästa OLGY! En bild säger väl mer än 1000 ord eller hur? Jag skulle behöva minst 10000 ord för att kunna komma i närheten av att beskriva allt jag har upplevt under min tid på OLGY, så här har ni 10 bilder:

Nu går jag i alla fall vidare i livet, mot nya äventyr och nya platser. Men först och främst så ska jag njuta av sommaren och allt den har att komma med.

4 reaktioner på ”Tar farväl av en underbar tid

  1. Den där sista bilden ska fan spridas över hela jävla Internet. Det var nice i Viken. Det var CHILL! Chill i Viken! Men nu är det Chill i Köping. Smaka på orden… Chill i Köping. Det ligger bra i munnen ;D

    1. hedlund>> grym bild, grym tid. Chill i Köping ligger faktiskt bra i munnen, får väl komma och hälsa på någon gång och testa :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *