Tillbaka i vardagen

Är sedan i måndags tillbaka i min vardag. Det blev några underbara dagar på Hästängsudd, fick för en stund njuta av sommaren med sol, träning, vattenskidor, srömmings dragande och motorhaveri i Vaxholm vilket resulterade i lite extra träning i form av rodd. Det var gött i alla fall att få ha lite semester, har ju i stort sätt jobbat sedan studenten.

Är som sagt tillbaka i vardagen nu med uppstigning klockan 06:40, jobb på Apoteket, träning och mer jobb som kartritare ute på Prästnäset. Det är skönt att ha någonting att göra i alla fall, men det ska bli riktigt fint med ännu en minisemester nu på torsdag. Den här gången till Lettland och Kapa 3-days.

Nu är det dags för mig att åka till jobb nr 2.

4 reaktioner på ”Tillbaka i vardagen

 1. Hej Göran,

  Jag är på jakt efter stora stenblock att klättra på i Hälsingeskogarna. Runt Olberget finns det ju en hel del block som duger för den typen av blockklättring som jag håller på med. Tittar man på de kartor som du har i ditt arkiv ser det ju ut som att det finns en del annat intressant. Hur är det med Voxna till exempel. Den kartan innehåller vansinnigt med block. Är det mest smått eller är det värt att ta en tur upp dit för rekning? Hertsjö och Tjuvberget ser också intressant ut. Har du någon uppfattning om det är något annat som skulle vara intressant att kolla upp för en blockklättrare?

  Hälsningar,

  Jon

  1. Jon>> Hej, i voxnan så är det mer mindre block, vet visserligen inte hur stora du behöver. Det finns en hel del stora stenar i Hertsjö vid tjuvbergsgråttorna, är nog de bästa blocken här om kring som jag har stött på i alla fall. Skulle nog rekomendera en tur till Hertsjö blocken där är i alla fall vansinnigt roliga att stencruisa mellan när man orienterar, kanske är de lika roliga att klättra på, vad vet jag. Lycka till med klättringen i alla fall.

 2. Kanon, tack för hjälpen. Följer ditt kartarkiv noggrant! Kul att se att du har varit i Fontainebleau och sprungit. Ett av världens bästa områden för bouldring.

  1. Jon>> Kul att kunna hjälpa till :). Det var massvis med klättrare på vissa ställen i Fontainebleau, testade själv att klättra upp för några stenblock, riktigt roligt. De andra klättrarna tittade dock konstigt på mig när jag klättrade med mina orienteringsskor..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *