Tillbaka i Viken

Jag är tillbaka till livet i Sandviken, skolan har inte dragit igång på allvar än men jag är installerad i nya lägenheten där jag bor med Jakob. Det känns skönt att vara tillbaka för ett sista år här, det här året kommer bli grymt, det känns så.

Träningen inför SM fortsätter har hunnigt med två bra tempopass till, formen tekniskt och fysiskt känns redan bra, men det som är bra ska bli grymt!

Första passet var Storviksnatt, där jag gjorde ett mycket stabilt nattlopp, förutom till trean där jag gjorde ett parallelfel och sprang på fel stig vilket ställde mig helt. Jag är dock mycket nöjd med hur jag agerade i bomsituationen och kunde komma undan med en knapp 2min bom. Loppet räckte till seger vilket intygar på att benen är helt ok. Karta, Splits.

Idag var det Keps-OL där jag och Apan, visade vilka som är de bästa Keps-OL löparna på OLGY och tog hem det. Karta.

Förövrigt så har Winnerbäck släppt singel idag, grym låt av en grym artist:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=DUpS7ZChYzo&hl=sv&fs=1&]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *