Tillbaka på riktigt

Som jag har längtat efter den här dagen, för det är inte vilken dag som helst idag. Nu pratar jag inte om att det är fettisdag och verkligen inte om att Viktoria har förlovat sig, utan om att mitt första löp-intervallpass sedan den 13 november genomfördes idag. Visst mina ben var oerhört tunga, men det är ju inte så konstigt när jag nästan inte har sprungit på 3månader.

Min maxpuls under passet var 184, min maxpuls från skid-intervallpasset i söndags var 183. Jag är med andra ord lika mycket skidåkare som löpare, men det ska det bli ändring på. Det jag behöver bygga upp innan säsongen startar är min anaeroba förmåga, det vill säga min lokala förmåga i benen. Det ska jag göra med löpträning på moderat intensitet. Ge mig bara lite tid så kommer jag löpa som en kenyan.

Äh, jag orkar inte skriva något mer nu, men jag kan i alla fall konstatera att jag nu är tillbaka på riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *