Tilldelad stipendium från Inger och Lill-Erik Perssons minnesfond

Idag på våran egen tävling där jag agerade arrangör så fick jag ta emot ett stipendium från Inger och Lill-Erik Perssons minnesfond på 15 000kr. Jag är väldigt tacksam och glad för att ha fått det här välbehövliga bidraget till min fortsatta satsning. Något som gjorde det än roligare att få stipendiet var att min vän och klubbkompis Fredrik Ingelsson också fick det.

IMG_8523

Stipendiekommitténs motivering löd såhär:

”Göran och Fredrik satsar seriöst på sin sport orientering. De tränar hårt och målmedvetet och satsar på att ta en plats i landslaget. Båda har erövrat SM-medaljer som juniorer. Förutom sin aktiva karriär har de ett starkt engagemang för sin klubb, Rehns BK och tar ett stort ansvar för klubbarbetet.”

I övrigt måste jag nämna två grymt imponerande prestationer från andra Rehns BK:are under helgen dels Kristin Olovsson som på SM sprinten i Uppsala tog hem silvret idag! Sen lyckades Elise ta sig runt Stockholm marathon på under 5h vilket gjorde mig till en väldigt stolt pojkvän!

 

 

En reaktion på ”Tilldelad stipendium från Inger och Lill-Erik Perssons minnesfond

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *