Touren

På måndagsförmiddagen så rullade vi utmed Uppsalas gator för en cykeltour som fem dagar senare skulle avslutas i Sandviken.

Det blev totalt knappt 60-mil cykling och en hel del timmar på sadeln. Det var i alla fall en sjukt kul vecka, där jag återigen förvånades över min kropp som inte är så pjåkig ändå. Kände mig starkare och starkare varje etapp på Touren. Känner att jag börjar lära mig cykla och det är nästan så jag är sugen på att bli cyklist. Fast tyvärr så är orientering lite för roligt för att sluta. Trots att jag är trasig.

Etapperna såg ut som följande: E1 Uppsala – Gävle, E2 Gävle Bollnäs, E3 Bollnäs -Åmot – Borlänge, E4 Tempo i Borlänge, E5 Borlänge – Sandviken. Istället för att skriva mer ingående om allt roligt som hände utmed vägarna så får ni titta på lite bilder från Touren istället.

Jag och Jakob glada över att ha kommit till Gästrikland.
Albin spurtar in i Ockelbo mot dagens lunchstopp på Atalanta.
Trötta killar på Hertsjö-rakan under E3. Bara 163km kvar..
169km, 6h 26min effektiv cyklingstid. Pust.

Fler bilder från Touren hittas här.

Sista etappen mellan Borlänge och Sandviken blev en jobbig sådan för mig. Fick ligga i allt vad jag hade för att hinna med bussen till Gävle för att i sin tur hinna med tåget till Uppsala där jag skulle gå på Håkan Hellström. Missade första 3-låtarna, men det gjorde inte så mycket för det var hur bra som helst efter det. Håkan är grym.

Idag har jag avslutat veckan med att testa hälen lite på Norrlandsmästerskapen i
Gävle där jag tog en öppen bana. Så sjukt fint att få springa lite OL, eller stapla fram lite i alla fall. Hälen kändes helt ok. Kanske är på väg åt rätt håll. Fin avslutning på en fin vecka i alla fall. Når dock inte 30h träning får nöja mig med 26,5h. Det är väl inte helt illa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *