Träningen

Det går riktigt bra med träningen nu kör mycket skaterullskidor. Blir bättre och bättre på skidor om inte knät blir bra den närmaste tiden så kanske jag kommer sätta upp någon skidtävling som mål den här vintern. Kanske någon skidorienteringstävling också. Jag får se, just nu är jag bara glad över att jag har hittat en träningsform som jag kommer upp grymt i puls av och som skonar mitt knä.

Har som somliga kanske märkt börjat lägga in en del pass från min garmin till träningsdagsboksajten funbeat. Mest för att det är bättre kartor där en i Garmin Trainingcenter. Dessutom så finns en del av mina träningar för allmän beskådan, en livefeed finns till höger här på bloggen.

Vad det beträffar löpningen så gjordes ett rejält framsteg idag då jag gjorde en liten testjogg, det gjorde inte ont att jogga! Riktigt skönt framförallt eftersom att jag åker till Lettland för att springa jogga Kapa 3-days. Har inte varit alltför OL-motiverad den senaste tiden då det är lätt att bli less på joggorientering. Är dock efter en liten paus  riktigt sugen på att orientera igen så det blir nog riktigt kul i Lettland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *