Träningsåret 2011 drar igång

Då var säsongen som knappt blev någon säsong för mig slut. Avslutningen blev Smålandskavlen i helgen där jag sprang sträcka 2 i vårat andralag. Jag lyckades avsluta säsongen med ett riktigt topplopp och fick med mig ännu ett kvitto på att jag inte är så bedrövligt långt efter (var 5.42 från sträckbästa). Karta

Idag är det första november vilket innebär att träningsåret 2011 börjar för mig, jag har ju redan tjuvstartat i oktober och kört min första träningsperiod i det här årets grundträning. Men nu drar grundträningen igång på allvar, jag kommer köra en till uppgyggnadsmånad, men kommer att ändra en del i träningen från månaden som gått. Kommer snart ett inlägg som går in mer på den här träningsmånaden. Förstpasset blev i alla fall en momentbana som avnjöts i de härliga skogarna runt Bolle. Karta

Då kan resan mot Polen börja ta fart på allvar.

4 reaktioner på ”Träningsåret 2011 drar igång

  1. Jag säger som Uno Hedin på sportradion, ”LYYYYYYYCKA TILL!” Ska bli spännande att följa din karriär mot toppen lite mera på avstånd än tidigare! Skönt att man bli uppdaterad på bloggen i alla fall! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *