Träningsläger i Voss

I onsdags så blev jag klar med skolan, trots att det blev en väldigt kort termin för mig så var det skönt att få gå på sommarlov. Armen har börjat kännas bättre och jag kunde börja jogga förra veckan.

I fredags så åkte jag till Norge och Elise, vi åkte direkt vidare mot Voss där Hordaland orienteringskrets skulle ha läger över helgen. Voss bjöd på härlig fjällterräng och många fina pass.

Jag har börjat lära mig orientera med kartan i högerhanden vilket har varit svårt, men gått bättre och bättre. Fysiskt så kände jag mig i överaskande bra slag.

På spurten efter lägrets tuffaste pass, motbakkeløp med 500-höjdmeter och masstart.

Jag har i princip bestämt mig för att springa Jukola, men på en kortare sträcka en vad som var tänkt från början. Har fått tid till handkirurgen nu på onsdag så får se lite vad som sägs där. Men har svårt att se att jag skulle få operationstid före Jukola och det är väl det enda som skulle kunna hindra mig från start. Det känns såklart grymt kul att jag troligtvis får springa Jukola, nu gäller det att skrapa fram lite form ur min sargade kropp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *