Tredje gången gillt

Det blev verkligen tredje J-cups helgen gillt för min del. Jag fullbordade en fin helg med en tredje plats på gårdagens medeldistans efter ett stabilt lopp med några små bommar. Kartorna från både lången och medeln finns nu under kartfliken.

Grymt skönt att jag äntligen fått ett kvitto på att träningen som jag har bedrivit har gett resultat. Det var inte heller helt fel att jag plockade från 14:e plats i j-cupen till 4:e under helgen.

Min klubbkompis Henrik Fröjd fångade mitt upplopp från lången på film. Det infinner sig en skön känsla i magen varje gång jag tittar på den, fast inte lika skön som när jag kom där irl. Det är en känsla som jag vill känna igen, så nu jävlar ska det tränas för nu vet jag att ”Hard work always pays off”.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MFjI9d1idJE&hl=sv&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999]

Underhållningsvärdet på filmen kanske inte är så stor, men var bara tvungen att lägga upp den. Mest för min egen självbeundran.

2 reaktioner på ”Tredje gången gillt

  1. jätte grattis från hela familjen. skulle vilja ha kontakt med dig. lysna av mobilen OBS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *